Millaisia osaajia haemme?

Asiakaskuntamme kehittyessä ja kasvaessa haluamme jatkuvasti vahvistaa sovelluskehittäjiemme porukkaa. Kuulemme mielellämme, millaiset tehtävät ja asiat saavat juuri sinut innostumaan! Täsmällisen tehtävänkuvan muokkaamme mielenkiintosi, kokemuksen ja muiden näyttöjen perusteella, Ambientian ja asiakkaidemme tarpeita tietenkään unohtamatta.

Toivomme, että sinulla olisi aikaisempaa kokemusta esimerkiksi  Javasta tai JavaScript-kehyksistä kuten Vue.js, React tai Angular. Pääasiallisena työ- ja dokumentointikielenä julkishallinnon tehtävissämme on suomi, joten kielitaitosi olisi hyvä olla vähintään tasoa CERF C2. Asiakasprojektista riippuen tehtävään valinnan edellytyksenä saattaa olla myös perusmuotoisen turvallisuusselvityksen hyväksyttävä läpäiseminen (https://supo.fi/henkiloturvallisuusselvitys).

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääpaino tehtävissämme on asiakkaillemme toimitettavassa projektityössä. Asiakaskuntamme on monipuolinen ja kättemme jälki näkyy monenlaisissa projekteissa julkisen sektorin eri toimijoista esimerkiksi autoverkkokauppa.fi:n kaltaisiin oman alansa edelläkävijöihin.

Palkan sekä osaavien ja huumorintajuisten kollegoiden lisäksi työsuhde-etuihimme kuuluu:

  • Täysi lounasetu palkan päälle
  • Liikunta- ja kulttuurietu kahdesti vuodessa
  • Kattavat työterveyspalvelut
  • Kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • Sairaan lapsen kotihoito
  • Ilmainen lakimiespalvelu
  • Mahdollisuus työsuhdepyörään
  • Lajikokeiluja

Joustava työaika ja vapaa etätyökäytäntö kertovat paljon kulttuuristamme ja ovat olleet meille arkipäivää jo pitkän aikaa. Meille tärkeintä on sekä Ambientialaisten, että asiakkaidemme onnellisuus. Arvostamme sitä, että elämässä on muutakin kuin työ ja haluamme antaa tilaa sen toteutumiselle. Jos tuntuu siltä, että lenkki, imurointi tai vaikka leffahetki keskellä päivää rytmittää tekemistäsi sopivalla tavalla, olet vapaa muotoilemaan päiväsi sen mukaan. Pääasia, että sovitut työt tulevat tehdyksi. Voit myös vapaasti valita työskenteletkö etänä sinulle mieluisasta paikasta vai jollakin Suomessa sijaitsevista toimistoistamme: Hämeenlinna, Helsinki, Joensuu, Kuopio, Tampere tai Turku.

Kerro meille itsestäsi!

Mikäli mieltäsi kutkuttavat uudet haasteet ja suuntanasi voisi olla sovelluskehittäjän tehtävät juuri meillä niin ilmoitathan itsestäsi täyttämällä oheisen lomakkeen. Kuulemme mielellämme lisätietoja kohdassa palkkatoiveesi ja milloin olisi sinulle paras aika hypätä mukaan porukkaamme!

Käymme kaikki saamamme hakemukset läpi ja palkkaamme sopivat osaajat vakituiseen työsuhteeseen. Olemme yhteydessä pikimmiten, mikäli koemme, että meiltä voisi löytyä osaamistasi ja motivaatioitasi vastaavia tehtäviä. Lisätietoja erilaisista mahdollisuuksista ja Ambientiasta antaa mielellään Public liiketoimintamme vetäjä Sami Pippuri numerosta 041 430 4128.

Olemme moniäänisiä ja uteliaita kehittymään. Urasivuillamme voit myös tutustua potentiaalisiin uusiin kollegoihin niin videoiden kuin uratarinoiden kautta. Joukostamme löytyy mm. roller derbyilijöitätähtikuvaajia, polkujuoksijoitalautapelaajia, motoristeja, frisbeegolfaajia, sulkapalloilijoita, baletti- ja o0pperaharrastajia ja huh, monia monia muita – onhan meitä jo yli 200. Tapanamme on ollut tutustuttaa kollegoja omiin harrastuksiin lajikokeilujen merkeissä. Siitä voit lukea lisää blogistamme. Tutustu ihmeessä myös asiakastöihimme sekä sosiaalisen median kanaviimme: