Haemme Software Developer -tehtävään kokenutta tekijää, joka olisi valmis hyppäämään mukaan toteuttamaan julkishallinnon merkittävimpien toimijoiden digitalisaatiohankkeita.

Asiakkaitamme ovat esimerkiksi Suomen ministeriöt, Valtori, Puolustusvoimat ja Kela. Näihin ja muihin mielenkiintoisiin asiakascaseihimme voit tutustua lisää tästä.

Mitäpä me sitten todellisuudessa etsimme?

Osaavan Java-kehittäjän aineksista löytyy mielestämme seuraavia ominaisuuksia:

 • Vähintään 3 vuoden kokemusta Javasta
 • Kokemusta Liferay-alustastaan pohjautuvista teknologioista
 • Kokemusta mikropalveluteknologioista esimerkiksi Spring Boot
 • Eduksi katsomme jos tiedät myös jotakin modernien JavaScript-kirjastojen käyttämisestä käyttöliittymäkehityksessä – meillä saat halutessasi tehdä monipuolisesti muutakin kuin perinteistä backend-kehitystä Javalla

Teknologiat meillä vaihtelevat pilvinatiivista sovelluskehityksestä julkipilviin aina turvaluokat täyttävään sovelluskehitykseen on-premises palvelimille ja mikropalveluista palvelukeskeiseen arkkitehtuuriin. Teknologiapinon osalta pystymme usein huomioimaan työntekijöidemme toiveita.

Projektitiimien koot meillä vaihtelee 4-6 henkilön välillä ja dynaamisuus tiimityössä, ei ole vain avainsana, vaan se oikeasti näkyy kaikessa tekemisessämme. Taustalla on erittäin hyvällä tiimihengellä varustettu tiimi.

Miksi juuri meille?

Monestakin syystä! Sen lisäksi, että meillä pääsee nauttimaan tiiviin yhteisön yhteenkuuluvuudesta pääset mukaan merkitykselliseen rooliin asiakkaiden menestystä varmistamaan. Hyppäät mukaan kokeneeseen, toisiaan tsemppaavaan devaajatiimiin laajentamaan ja jakamaan osaamistasi sekä ravistelemaan tottuja toimintamallejamme.

Palkan ja huumorintajuisten kollegoiden lisäksi kaupan päälle tulee toki muutakin, mm. näitä:

 • Täysi lounasetu ilman omavastuuta
 • Liikunta- ja kulttuurietu kahdesti vuodessa
 • Erittäin kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus
 • Ilmainen lakimiespalvelu
 • mahdollisuus työsuhdepyörään
 • Vapaa etätyökulttuuri

Arvostamme sitä, että elämässä on muutakin kuin työ ja haluamme antaa tilaa sen toteutumiselle. Jos tuntuu siltä, että lenkki, imurointi tai vaikka leffahetki keskellä päivää rytmittää tekemistäsi sopivalla tavalla, olet vapaa muotoilemaan päiväsi sen mukaan. Voit myös vapaasti valita mistä työskentelet. Kulttuurimme on välitön ja välittävä. Pidämme huolen myös siitä, että uutena työntekijänä pääset välittömästi sisälle tiimiimme, myös inside huumorin osalta.

Tutustu ihmeessä LinkedInin kautta julkishallinnon liiketoiminnon tiimivetäjiimme, kuten TuuliinJoukoon ja Vesa-Pekkaan… voisiko joku heistä olla tuleva esihenkilösi?

Näin prosessi etenee:

 1. Täytä lomake tämän sivun oikeasta laidasta
 2. Laita hakemus meille 30.11.2021 mennessä. Aloituspäivästä voimme keskustella joustavasti.
 3. Käymme hakemuksia läpi viikoittain, ja palkkaamme heti soveltuvien henkilöiden löytyessä. Ethän siis aikaile!
 4. Ensimmäisenä haluamme tutustua osaamisesi lisää – koodihaasteen merkeissä!
 5. Toisessa vaiheessa pääset tutustumaan myös meihin – jutellaan lisää Teamsilla.
 6. Haastattelusta etenemme valintaan – tapanamme ei ole aikailla senkään kanssa

Heräsikö jotain kysyttävää? Älä epäröi olla yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Hennaan, joka kertoo mielellään lisää tehtävästä!