Asiakasprojektiemme lukumäärä ja vaatimukset kasvavat, ja etsimmekin nyt aikaansaavaa Projektipäällikköä vetämään eri suuruisia softakehitysprojekteja Public-liiketoiminnan puolelle.

Työnkuvaasi projektipäällikkönä kuuluu kokonaisprojektinhallinta ketterin menetelmin. Tehtävässä toimit omien projektitiimiesi työntekijöiden vastuuhenkilönä. Vastaat projektitiimien työstä, projektin budjetista, muutoshallinnasta ja aikatauluista. Toimit asiakasrajapinnassa ja kehität omalta osaltasi asiakkuutta eteenpäin tuoden esille proaktiivisesti uusia ratkaisumahdollisuuksia asiakkaan haasteisiin. Toivomme, että et myöskään kavahda viestintää vaan jaat tietoa aktiivisesti kaikille projektin osallisille.

Et suinkaan jää meillä vastaantulevien haasteiden kanssa yksin, sillä jokainen ambientialainen kuuluu osaamistribeen, jossa vertaistukea on tarjolla rutkasti. Projektipäälliköt kuvailevat tiimiänsä seuraavasti: ”Meidän tribe on tiivis ja energinen porukka, jonka yhteinen tekijä on halu kehittää ja viedä asioita parempaan suuntaan. Tribe tarjoaa jatkuvan tuen arjen työssä ja tukee jokaisen meidän henkilökohtaista urakehitystä”

Mutkatonta uteliaisuutta ja ammattitaitoa

Pääset osaksi mutkatonta, joustavaa, hyvällä tavalla uteliasta ja huumorintajuista työyhteisöä. Kattavat työsuhde-edut ja yhdessä tekeminen myös vapaa-ajalla tukevat työssä jaksamista. Meillä etätyö on aidosti arkipäivää ja ymmärrämme, että elämässä on muutakin kuin työ. Joustavat työajat ja johdon sekä tiimin reilu asenne pelastavat päivän silloinkin, kun joku sairastuu tai sinun pitää kiiruhtaa päiväkotiin perheen pieniä hakemaan. Saat ammattitaitoisen ja kehittymishaluisen tiimin tuen työllesi ja pääset kehittämään omaa osaamistasi ja Ambientiaa eteenpäin.

Mitäpä sitten menestyminen tässä roolissa edellyttää?

No, haluamme että sinulta löytyy aiempaa kokemusta projektinhallinnasta ja kykyä hahmottaa tottakai laajoja kokonaisuuksia. Arvostamme sinnikkyyttä, joustavuutta ja kykyä tarjota ratkaisuja asiakkaan haasteisiin. Olet oppimishaluinen ja löydät luontevasti yhteisen sävelen niin asiakkaiden kuin sisäisten yhteistyötahojen, kuten oman projektitiimin devaajien ja muiden liiketoimintojen kanssa. Pidät muutoksesta ja innostut kasvusta etkä kavahda prosessien ja ratkaisujen kehittämistä.

Mainitsethan hakemuksessa, jos sinulla on osaamista esimerkiksi seuraavista: Scrum, ITIL, LeanIT, Safe tai IPMA. Mahdolliset suoritetut sertifioinnit näistä edellä mainituista katsomme eduksi. Aiempi työkokemus sovelluskehittäjänä tai muussa teknisessä roolissa voi niin ikään olla merkittävä etu. Tärkeintä on kuitenkin, että olet huipputyyppi, jonka kanssa on ilo työskennellä!

Kiinnostaa, miten etenen?

Käythän tutustumassa myös mainioihin asiakascaseihimme!

Näin prosessi menee:

  1. Täytä lomake tämän sivun oikeasta laidasta
  2. Laita hakemus meille 10.12.2021 mennessä. Huom, käsittelemme kuitenkin hakemuksia heti niiden saapuessa ja teemme päätöksen palkattavasta henkilöstä heti kun sellainen löytyy.
  3. Ensimmäisenä haluamme tutustua osaamisesi lisää. Jutellaan siis alkuun puhelimitse ja käydään tätä lävitse.
  4. Toisessa vaiheessa pääset tutustumaan myös meihin – jutellaan lisää Teamsilla.
  5. Haastattelusta etenemme valintaan – tapanamme ei ole aikailla senkään kanssa. Parhaimmassa tapauksessa otamme uuden henkilön sisään tammikuun 4. mutta keskustelemme aloituksesta myös joustavasti.

Heräsikö jotain kysyttävää? Älä epäröi olla yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Hennaan, joka kertoo mielellään lisää tehtävästä!