Millaisia osaajia haemme?

Liiketoimintamme kehittyessä ja kasvaessa haluamme jatkuvasti vahvistaa pilviasiantuntijoidemme porukkaa. Kuulemme mielellämme, millaiset tehtävät ja asiat saavat juuri sinut innostumaan! Täsmällisen tehtävänkuvan muokkaamme mielenkiintosi, kokemuksen ja muiden näyttöjen perusteella, Ambientian ja asiakkaidemme tarpeita tietenkään unohtamatta.

Tällä hetkellä meillä on avoinna mm. alla olevia rooleja:

 • Red Hat -teknologioiden asiantuntija julkihallinnon projekteihin toteuttamaan mm. identiteetinhallintaan liittyviä ratkaisuja. Tässä roolissa arvostamme erityisesti kokemusta Linux-palvelinympäristöistä, konttiteknologioista ja julkipilvistä.
 • DevOps-painotteista osaaja konsultoimaan asiakkaitamme ja projektitiimejämme esimerkiksi julkaisuputkien (CI/CD) toteuttamisessa moderneilla teknologioilla. Tässä roolissa arvostamme aiempaa kokemusta sovelluskehitykseen liittyvistä tukiteknologioista, kuten git-versionhallinnasta, jatkuvan integraation järjestelmistä (kuten Jenkins) sekä automaatiotyökaluista, esimerkiksi Ansiblesta.
 • Aiempaa kokemusta konttiteknologioista (erityisesti Kuberneteksesta) omaavaa tekijä osallistumaan modernien, mikropalvelupohjaisten järjestelmien toteuttamiseen asiakkaillemme.

Toivomastasi roolista riippumatta odotamme, että olet jo kartuttanut aiempaa kokemusta Linux-ympäristöjen ylläpitotehtävistä sekä ymmärrystä tietoliikenteen ydinprotokollien (TCP/IP, HTTP jne.) toiminnasta. Asiakasprojektiemme luonteen vuoksi suomen kielen taidon tulisi olla minimissään tasolla CERF B2/C1. Tehtävään valinnan edellytyksenä on myös perusmuotoisen turvallisuusselvityksen hyväksyttävä läpäiseminen (https://supo.fi/henkiloturvallisuusselvitys).

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääpaino tehtävissämme on asiakkaillemme toimitettavassa projektityössä. Asiakaskuntamme on monipuolinen ja kättemme jälki näkyy monenlaisissa projekteissa julkisen sektorin eri toimijoista esimerkiksi autoverkkokauppa.fi:n kaltaisiin oman alansa edelläkävijöihin.

Palkan sekä osaavien ja huumorintajuisten kollegoiden lisäksi työsuhde-etuihimme kuuluu:

 • Täysi lounasetu palkan päälle
 • Liikunta- ja kulttuurietu kahdesti vuodessa
 • Kattavat työterveyspalvelut
 • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
 • Sairaan lapsen kotihoito
 • Ilmainen lakimiespalvelu
 • Mahdollisuus työsuhdepyörään
 • Lajikokeiluja

Joustava työaika ja vapaa etätyökäytäntö kertovat paljon kulttuuristamme ja ovat olleet meille arkipäivää jo pitkän aikaa. Meille tärkeintä on sekä Ambientialaisten, että asiakkaidemme onnellisuus. Me välitämme. Arvostamme sitä, että elämässä on muutakin kuin työ ja haluamme antaa tilaa sen toteutumiselle. Jos tuntuu siltä, että lenkki, imurointi tai vaikka leffahetki keskellä päivää rytmittää tekemistäsi sopivalla tavalla, olet vapaa muotoilemaan päiväsi sen mukaan. Pääasia, että sovitut työt tulevat tehdyksi. Voit myös vapaasti valita työskenteletkö etänä sinulle mieluisasta paikasta vai jollakin Suomessa sijaitsevista toimistoistamme: Hämeenlinna, Helsinki, Joensuu, Tampere tai Turku.

Kerro meille itsestäsi!

Mikäli mieltäsi kutkuttavat uudet haasteet ja suuntanasi voisi olla pilviasiantuntijan tehtävät juuri meillä niin ilmoitathan itsestäsi täyttämällä oheisen lomakkeen. Kuulemme mielellämme lisätietoja kohdassa palkkatoiveesi ja milloin olisi sinulle paras aika hypätä mukaan porukkaamme!

Käymme kaikki saamamme hakemukset läpi ja palkkaamme sopivat osaajat vakituiseen työsuhteeseen. Olemme yhteydessä pikimmiten, mikäli koemme, että meiltä voisi löytyä osaamistasi ja motivaatioitasi vastaavia tehtäviä. Lisätietoja erilaisista mahdollisuuksista ja Ambientiasta antaa mielellään Chief Platform Architect Jussi Haaja arkisin klo 15-16 numerosta 050 567 0880.

Urasivuillamme voit myös tutustua potentiaalisiin uusiin kollegoihin niin videoiden kuin uratarinoiden kautta. Moniäänisestä joukostamme löytyy mm. roller derbyilijöitätähtikuvaajiapolkujuoksijoitalautapelaajia, motoristeja, frisbeegolfaajia, sulkapalloilijoita, baletti- ja oopperaharrastajia ja huh, monia monia muita – onhan meitä jo yli 200. Tapanamme on ollut tutustuttaa kollegoja omiin harrastuksiin lajikokeilujen merkeissä. Siitä voit lukea lisää blogistamme. Tutustu ihmeessä myös asiakastöihimme sekä sosiaalisen median kanaviimme: