Onko sinusta hyvä verkkokauppa muutakin kuin moitteetonta tekniikkaa? Onko sinulla kokemusta verkkokauppaohjelmoinnista ja haluat olla mukana nostamassa digiajan kauppaa kokonaan uudelle tasolle?

Etsimme nyt kokeneita Magento-kehittäjää rakentamaan asiakkaille monikerroksisia verkkokaupparatkaisuja. Backend- ja/tai fronttikehittäjänä + mikropalvelukokonaisuuksia tuntevana talenttina pääset luomaan laatua asiakkalle sekä samalla mukaan ketterään verkkokauppatiimiimme!

Tapaamme porukalla viikoittain ja suuntaamme yhteisen maalin aina seuraavaan kehityskohteeseen. Tällä hetkellä kuumat sanat ovat Test Driven Development (TDD) ja automaatiotestaus. Hymyn devaajalle nostaa koodikatselmoidun ja hyväksytyn pull requestin automaattinen deployment laadunvarmistusympäristöön sekä testipatterin käynnistyminen samalla napin painalluksella.

Normaali työpäivä alkaa kahvikupposella ja tiimin dailyllä, eli tapaamisella jossa suunnitellaan päivän tekeminen vastaamalla kahteen yksinkertaiseen kysymykseen: Mitä teit eilen ja mitä teet tänään. Tehtävien hallinta ja seuranta tapahtuu JIRAssa, jonka avulla päivä suunnitellaan. Tavoitteenamme on luoda kestävä kumppanuus jokaisen asiakkaamme kanssa, minkä seurauksena projektit ovat pitkäkestoisia ja ne toteutetaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Tervetuloa uskaliaaseen joukkueeseemme

Ambientialla toimit osana avoimen kulttuurin organisaatiota: tarjoamme sinulle osaavan tiimin vankan tuen ja työyhteisön, josta ei huumoria puutu! Uskallamme olla uteliaita ja haastaa myös totuttuja toimintatapoja. Pääset kattavien työsuhde-etujen ja monenlaisen yhteisen tekemisen piiriin. Liukuva työaika ja johdon sekä tiimin reilu asenne pelastavat päivän silloinkin, kun joku sairastuu tai sinun pitää kiiruhtaa päiväkotiin perheen pieniä hakemaan. Meillä tulos ratkaisee, ei toimistolla vietetyt tunnit!

Seuraat alan kehitystä ja olet innostunut oppimaan lisää. Työssämme käytämme tällä hetkellä pääasiallisesti PHP-pohjaisen Magenton versiota 2. Myös MySQL sekä HTML5/CSS3/JS kuuluvat toivottuun osaamiseen.

Hae tehtävään viimeistään 30.11. täyttämällä oheinen lomake. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja etenemme sopivien hakijoiden kanssa turhia aikailematta – kannattaa siis tarttua toimeen jo ennen hakuajan päättymistä!

LinkedIn

Facebook

Instagram

Twitter