Onko sinusta hyvä verkkokauppa muutakin kuin moitteetonta tekniikkaa? Onko sinulla kokemusta verkkokauppaohjelmoinnista ja -arkkitehtuurista ja haluat olla mukana nostamassa digiajan kauppaa kokonaan uudelle tasolle? Oletko kiinnostunut kehittymään ja kehittämään yhdessä intohimoisen asiantuntijatiimin kanssa?

Haemme nyt koodaavaa arkkitehtia, jolta löytyy vahvaa bisnesvainua ja tahtoa kasvattaa verkkokauppaliiketoimintaamme.

Käytännössä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan verkkokaupparatkaisuja, joihin kuuluu perinteisen verkkokaupan kehitystyön lisäksi mm. integraatiot erilaisiin taustajärjestelmiin (esim ERP, DAM), prosessien suunnittelu ja optimointi (mm. tilaus- , toimitus- ja tuotetietojen prosessit) sekä uusien ominaisuuksien suunnittelu ja toteutus (esim. kivijalan ja verkon yhtenäistäminen, click & collect, automaattiset toistuvat tilaukset).

Toimit projektien teknillisena vetäjänä ja sinulta löytyy paras mahdollinen ymmärrys asiakkaan tarpeesta. Ratkaisukeskeisenä ja eteenpäin draivaavana leadina haluat auttaa tiimiäsi onnistumaan sparraamalla, kannustamalla.

Olet päässyt työskentelemään ainakin seuraavien asioiden parissa:

  • On Premise: Magento 2, WordPress
  • Java, Javascript
  • Presales

Ja sinulta löytyy, tai olet valmis kehittämään osaamistasi näillä osa-alueilla:

  • Mikropalvelut
  • AWS Serverless / CDK / CodePipeline / EC2 / Terraform
  • Azure Kubernetes Service (AKS) / Azure DevOps / Terraform
  • SaaS:  Commercetools, Contentful, Klevu, Algolia, Elasticsearch

Uskallamme olla uteliaita

Meillä Ambientialla tiimit toimivat itseohjautuvasti ja ketterien periaatteiden mukaan jatkuvasti tekemistään kehittäen. Emme siis tyydy siihen, mikä on toiminut pitkään, vaan kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Tätä arvostamme myös kollegoissamme: loputon uteliaisuus, tarkkanäköisyys, kärsivällisyys ja rohkeus kysyä kysymyksiä saavat hienoja tuloksia aikaan! Meidän kulttuuriamme kuvastaa extreme-urheilijan rohkeus ja kilpaurheilijan tehokkuus, mutta samalla myös lapsen leikkimielinen uteliaisuus uusia asioita kohtaan.

Työtä ei tarvitse tehdä myöskään pelkän omistautumisen siivin, vaan saat taustallesi myös vahvan ja ammattitaitoisen tiimin sekä tehtävään soveltuvan palkkauksen. Pääset kattavien työsuhde-etujen ja monenlaisen yhteisen tekemisen piiriin. Liukuva työaika ja johdon sekä tiimin reilu asenne pelastavat päivän silloinkin, kun joku sairastuu tai sinun pitää kiiruhtaa päiväkotiin perheen pieniä hakemaan. Meillä tulos ratkaisee, ei toimistolla vietetyt tunnit – etätyö on ollut meille täyttä arkea jo ennen koronaa.

Olisiko siis aikasi pohtia työpaikan vaihtamista tai ottaa haltuun uusi step urallasi?

Kuulemme mielellämme sinusta lisää!
Lisätietoa tehtävästä antaa Talent Acquisition Partnerimme Henna. Haethan tehtävää pian. Se toki täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.