Nyt jos koska olisi aika kurottaa kuuta taivaalta ja tavoitella tähtiin kera mainion deviporukan!

Näin uuden vuoden alkajaisiksi etsimme kahta henkilöä Junior Software Developer, Trainee -positioon verkkokauppa- ja WordPress -projekteihimme! Hommaa on tarjolla maaliskuusta alkaen, eikä syvään päätyyn tarvitse sukeltaa yksin.

Vaikka maltti on valttia tuoreilla devaajilla, haluamme että sinulta löytyy vahvaa paloa tavoitella sitä kuuta taivaalta. Olet kiinnostunut It-alasta myös vapaa-ajalla ja koet alan uudet käänteet kiehtovina oppeina itsellesi. No näiden lisäksi olisi mahtavaa, jos sinulta löytyy jo jonkin verran ohjelmointikokemusta JOKO näistä:

 • PHP
 • Node.js
 • React
 • Vue

TAI näistä:

 • WordPress
 • Woocommerce
 • Magento

Riippuen siitä, minkälaista teknologiasettiä hallitset, pääset mukaan kiinnostaviin WordPress- ja verkkokauppaprojekteihin. Mielenkiintoista työtä on siis todellakin tarjolla. Lähetäthän meille CV:si ja kerrot lisäksi, mitä erityisesti haluaisit Ambientialla päästä tekemään ja oppimaan!

Tiivis työyhteisö

Muutama sana siitä, millaiseen työyhteisöön liittyisit mukaan. Meillä Ambientialla pidetään tärkeänä halua oppia uutta, kehittyä ja kehittää yhdessä. Ratkaisevaa on uteliaisuus ja intohimo omaan tekemiseen. Välitämme toisistamme, asiakkaistamme ja siitä millaista palvelua tuotamme, oli kyse sitten talon sisäisistä prosesseista kuin asiakasprojekteistammekin. Uutena ambientialaisena saat matkallesi mukaan kattavan perehdytyksen sekä mentorin opastamaan matkallasi. Lisäksi vankka projektitiimien tuki edesauttaa mahdollisissa käynnismiskankeuksissa.

Voit tutustua tekemisen meininkiimme ja potentiaalisiin uusiin kollegoihin urasivuillamme niin videoiden kuin uratarinoiden kautta. Joukostamme löytyy mm. roller derbyilijöitä, tähtikuvaajia, polkujuoksijoitalautapelaajia, motoristeja, frisbeegolfaajia, sulkapalloilijoita, baletti- ja oopperaharrastajia ja huh, monia monia muita – onhan meitä jo yli 200. Tapanamme on ollut tutustuttaa kollegoja omiin harrastuksiin lajikokeilujen merkeissä. Siitä voit lukea lisää blogistamme.

Liity mukaan!

Semmonen tehtävä! Just susta olisimme kiinnostuneita.

Näin homma etenee:

 1. Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi 4.2. mennessä. Mitä enemmän pystyt todentamaan taustaasi käytännössä esim. Github -tilin kautta, tämä on aina eduksi. Ethän aikaile hakemuksen jättämisen kanssa, sillä etenemme rekrytoinnissa heti potentiaalisten henkilöiden kanssa.
 2. Saatamme testata osaamista toisessa vaiheessa pienen haastetehtävän kautta. Älä kuitenkaan säikähdä tätä. Tehtävä on yleinen osa prosessiamme.
 3. Etenemme nopeasti myös Teams-jutusteluun, jonka kautta pääsemme vaihtamaan ajatuksia yhdessä.
 4. Tämän jälkeen etenemme valintoihin aikaa tuhlaamatta.
 5. Toivotamme uudet henkilöt aloittamaan yhdessä kanssamme 8.3. onboarding- virtuaalitilaisuudessa. Harjoittelun/ työsuhteen kestosta voimme sopia joustavasti.

Mikäli jo tässä kohtaa kiinnostaa päästä kurkistamaan kulisseihimme ja arkeemme, tilaa itsellesi meidän urakirje nettisivuiltamme täältä (Avointen tehtävien listauksen jäljestä). Seuraava kirje lähtee matkaan tammikuun loppupuolella tilaajaksi liittyneille. Suosittelemme myös ottamaan somekanavamme seurantaan: