Mahtavaa, että olet kiinnostunut uramahdollisuuksista juuri meillä!

Kerro meille, millaisissa tehtävissä tai projekteissa haluat päästä työskentelemään täyttämällä ohessa oleva lomake. Arvostamme jos jaat meille myös LinkedIn profiilisi, CV:si, portfoliosi, GitHubin, jne.

Haluatko kuulla lisää?

Voit tutustua tekemisen meininkiimme ja potentiaalisiin uusiin kollegoihin urasivuillamme niin videoiden kuin uratarinoiden kautta. Joukostamme löytyy mm. roller derbyilijöitätähtikuvaajia, polkujuoksijoitalautapelaajia, motoristeja, frisbeegolfaajia, sulkapalloilijoita, baletti- ja oopperaharrastajia ja huh, monia monia muita – onhan meitä jo yli 200. Tapanamme on ollut tutustuttaa kollegoja omiin harrastuksiin lajikokeilujen merkeissä. Siitä voit lukea lisää blogistamme.

Tutustu ihmeessä myös asiakastöihimme sekä sosiaalisen median kanaviimme:

 

Ambientia, The Future Creation Company, on liiketoiminnan muotoilun ja teknologian asiantuntijayritys.

Yhdistämällä ihmisymmärryksen, liiketoiminnan ja teknologian luomme asiakkaalle pysyvät ja konkreettiset edellytykset menestyä tulevaisuudessa. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 20,2 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on yli 190 työntekijää. Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella, Hämeenlinnassa, Turussa, Joensuussa, Kuopiossa ja Tallinnassa. Ambientia on perustettu vuonna 1996.