Hei ja kiva, että olet löytänyt meidät!

Meillä ei juuri nyt ole avoimia junnu, harjoittelu- tai  opinnäytetyöpaikkoja. Projektitilanteemme elää vuoden mittaan paljonkin ja sen myötä myös mahdollisuutemme työllistää junior-osaajia. Ethän siis lannistu, vaikka et hetkeen kuulisikaan meistä, vastaanotamme mielellämme avoimen hakemuksesi ja olemme projektitarpeiden salliessa uudelleen yhteydessä!

Speksit ja toiveet

Avointa hakemusta jättäessäsi lisääthän lisätietoja kohtaan napakat vastaukset viiteen alla olevaan kysymykseen. Vastaamalla kysymyksiin nopeutat juuri omia kiinnostuksen kohteitasi vastaavan junnu, harjoittelu- tai opinnäytetyöpaikan löytymistä.

1. Oletko kiinnostunut junnupositiosta, harjoittelusta vai opinnäytetyön teosta?
2. Mikä olisi ideaali ajankohta (aloitus ja kesto)?
3. Mitä haluat päästä meillä tekemään?
4. Mitä osaamista sinulla on entuudestaan?
5. Koskeeko hakemuksesi palkallista vai palkatonta tehtävää? Kerrothan meille myös palkkatoiveesi.

Lisäarvoa ja uusia taitoja

Saamme paljon kyselyitä junnu- ja harjoittelupaikoista sekä mahdollisuudesta tehdä opinnäytetyö. Harmiksemme pystymme kuitenkin tarjoamaan paikan vain murto-osalle kiinnostuneista. Haluamme, että junnupositio, harjoittelu tai opinnäytetyön tekeminen tuo lisäarvoa sekä sinulle että meille ja mahdollistaa uuden oppimisen. Tästä syystä harkitsemme tarkkaan, mihin tiimiin tai toimipisteelle meillä on mahdollisuus ja tarvittavat resurssit ottaa mukaan porukkaan. Halutessasi voit lisätä hakemukseesi CV:n lisäksi myös esimerkiksi linkin GitHub tiliisi, koodinäytteeseesi tai lyhyeen videoon, jossa kerrot, millaista lisäarvoa tai uusia ideoita voisit tuoda mukanasi!

Haluatko tutustua meihin paremmin?

Alla olevalla videolla Auli, Juha ja Olli kertovat kokemuksistaan Ambientialla työskentelystä. Voit myös lukea lisää videon yhteydessä tehdystä artikkelista, tutustua osaajiemme uratarinoihin, blogiimme ja asiakastöihimme sekä katsoa Ambientialaisten vastauksia erilaisiin kysymyksiin, joita olemme saaneet.

Muihin potentiaalisiin kollegoihin ja tekemisen meininkiimme voit tutustua niin videoiden kuin uratarinoiden kautta urasivuillamme! Joukostamme löytyy mm. roller derbyilijöitätähtikuvaajia, polkujuoksijoitalautapelaajia, motoristeja, frisbeegolfaajia, sulkapalloilijoita, baletti- ja oopperaharrastajia ja huh, monia monia muita – onhan meitä jo yli 200! Tapanamme on ollut tutustuttaa kollegoja omiin harrastuksiin lajikokeilujen merkeissä. Siitä voit lukea lisää blogistamme.

Alla olevien linkkien kautta pääset helposti seuraaman meitä sosiaalisen median kanavissamme!

 

Ambientia, The Future Creation Company, on liiketoiminnan muotoilun ja teknologian asiantuntijayritys.

Yhdistämällä ihmisymmärryksen, liiketoiminnan ja teknologian luomme asiakkaalle pysyvät ja konkreettiset edellytykset menestyä tulevaisuudessa. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 20,9 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on yli 200 työntekijää. Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella, Hämeenlinnassa, Turussa, Joensuussa ja Tallinnassa. Ambientia on perustettu vuonna 1996.